Takk til våre sponsorer som støtter opp om jubileumsprøven med flotte gavepremier
 

 
Din jaktbutikk i Lågendalen
Klikk på logo for butikk
 
 
Håndlaget kniver
mer elegant blir det ikke.
Klikk på logo for å se mer.


Sponser forpremier til jubileumsprøven.
Når kvalitet teller.
Klikk på logo for butikk

 


Sponser gavepremie til jubileumsprøven.
Butikken for garanter velsmakende måltid.
Klikk på logo for butikk
 

Sponser gavepremier til jubileumsprøven.
Butikken for frilufsfolk
Klikk på logo for butikk

 

 

 

 

 

     Vestfold Harehundklubbs Jubileums EP 2020 med CACIT

Trekningen dag 1.


Her er hele treningen som ble sendt live på Facebook siden til klubben.

 

 

 


 

Informasjon til dommere, hundeiere og kjentmenn 25.11.2020

1. Om hundeier/ dommer skal kjøre samme bil, så skal det brukes munnbind. Dette er en overordnet regel som skal følges.
Klubben vil kjøpe inn munnbind om det er noen som trenger dette.

2. Det vil være anledning for dommere, kjentmenn og hundeiere å komme til en utendørs sammenkomst på stamkvarteret som er Brufoss kroa. Her vil det legges til rette så smittevern overholdes. Vi fyrer opp bål panne og kan sitte spredt rundt å drikke kaffe og ha det sosialt etter endt prøvedag.

3. Dommere har to muligheter for levering av protokoller. Enten sende klart bilde av jaktprøve protokollen til prøveleder eller personlig fremmøte på stamkvarter om det er ting som ønskes diskutert. Alle dommere som leverer protokoll via bilde og MMS må være tilgjengelig på tlf utover ettermiddagen.

Mye informasjon vil bli sendt ut elektronisk. Så følg med på e-post og på tlf. Etter trekning vil deltager få kontakt info til dommer og det blir også synliggjort på hjemmeside. Hundeier får ansvar å kontakte dommer for avtale om oppmøtested og tidspunkt. For første prøvedag så vil alle få god tid til dette. For prøvedag 2 så vil trekningen skje tidlig ettermiddag mandag så da gjelder det å være overvåken på meldinger og e-post.
 Informasjon 23.11.2020

 

Til dommere og eventuelt kjentmenn. For at det skal være litt liv i dreieboken så der det ønskelig med hyppig oppdateringer, bilder og gjerne korte filmsnutter. Så det er bare å håpe at det er gode tlf forhold der dere er. Nummer til dreiebok vil dere få når informasjon til dommere sendes ut. 

 Informasjon 01.11.2020


Informasjon til deltagere jubileums eliteprøve Vestfold.

Corona epidemien gjør at mange ting må endres og tas hensyn til. For å arrangere prøve så har harehundklubben fått en veileder å følge. Vi skal gjøre denne prøven så sikker som mulig for dommer, deltager og de involverte. Det vil si at den sosiale biten faller fra og hver deltager får noen punkter å rette seg etter. Men prøver før oss har vist at det går å gjennomføre en EP prøve på en utmerket måte selv med inngripende restriksjoner i forhold til prøver vi er vant til.

 

Corona veileder.
Klubber er pålagt og synliggjøre veilederen som er gjeldene.  Les veilederen HER

 

 

Overnatting, bespisning.
Den enkelt deltager må besørge for bespisning og overnatting selv. Lengre ned finner ligger linker til de mest nærliggende overnattings steder i forhold til terreng som skal brukes til denne prøven.

 Overnattings steder.
1. Brufoss Hytte og laksesenter. www.brufosshytte.no
2. Lindsverk Gjestegård. www.lindsverk.no
3. Gavlestad gjestegård. www.gavelstad.no
4. Vindfjelltunet Gjestegård.
www.vindfjell.no
 

Trekninger, dommer/ekvipasje.
Trekningen vil bli foretatt kort tid etter påmelding frist har gått ut. Dette for videre koordinering med dommer, terreng, hundefører og fremmøte sted.
Trekningen for begge prøvedager vil bli utført av prøvekomité med prøveleder og NKK representant til stede. Trekningen vil bli sendt live på klubbens Facebook side. Trekningen vil også bli filmet og lagt ut som Youtube HD film på klubbens hjemmeside kort tid etter trekning.  

Prøvedagene
Hver deltager vil i god tid få beskjed om oppmøtested og tidspunkt. Både dommer og hundefører må bruke egen bil ut til prøveterreng. Og minst 1 meters avstand regel skal overholdes og bør vel ikke by på noen problemer i skogen. Det skal føles trygt å delta på prøve og alle parter skal ivaretas.

 

Dommere.
Dommere vil få tilsendt eget skriv om hvordan prøven blir gjennomført i forhold til dommermøter og innsending av papirer.