DM 2022 Vestfold

DM distrikt 5 gikk av stabelen 2 til 4. november med Furulund kro som stamkvarter. Stamkvarter skulle vært på Brufoss, men her ble det problemer med å få til noe så Furulund ble valgt og det var et meget godt alternativ. Utenom at det er flott hytter så var det også prisgunstig for deltagere å bo der.


Hyttebyen hvor deltagere og dommere bodde under DM har en egen sjarm.


 Før DM så var det påmeldt 25 hunder og 4 reserver i tillegg. Men på DM første dag så var startfeltet ned i 23 hunder. Mye skjedde dagene føre DM med skader og forulykket hund så alle 4 reserver kom med på DM.


NKK representant Per Ivar Ormestad leser opp premielisten.

Klubben fikk tilgang til mange flott terrenger som tilhører Fritzøe skog så alt lå til rette for at dette skulle bli et bra DM.
Men været var ikke av det beste med regn og vind. Utover dagen torsdag når dommere meldte inn til dreieboks så var det tydelig at det var vanskelig i de fleste terreng hva forhold til å jage angår. Det ble kun to hunder med fulltid på prøvens første dag. Det var Maya til Olav E Unnestad og Tintonfjellet`s Timo til Sekiraqa Bekim. 3 hunder jaget til 2 premie og 4 hunder jaget til 3 premie på første prøvedag.
En hund gikk dessverre på en smell på rådyr.  

Været hadde ikke endret seg stort til dag 2 av DM. 3 hunder til var borte fra startlisten for fredagen. Hund med G fra dag 1, og 2 hunder ikke stilt dag 2.

2 hunder kjørte fulltid på dag 2. Det var Hygen Kviknelias Svanhild Jørn Skoglund og Dunker Fauna til Lars Rugsveen Engen. Det var 4 hunder som jaget til 3 premie på dag 2.   

Resultat til slutt viser 5 x 2 EP og 6 x 3 EP.
   

 

 

 


 

 Listen over alle som skal takkes er lang. Det var et imponerende premiebord og gavebord til dette DM.
 

Takk til Porthos Trading for hundemat og alt annet som ble gitt til dette DM. 15 kg hundefôr til de 4 beste pluss flere småsekker. Hundkjeks, klær, caps og hundeskåler og vester. Tusen takk 

Takk til bm Wear.no for gaver av nyttige ting til skogens menn. Det er veldig hyggelig å ha dere med på laget. Og det var flott gaver vi kunne dele ut fra dere. Tusen takk.

V.I.P dogwer leverte blant annet årets dekken til DM vinner. Og det ble et dekken utenom det vanlige. Og det ble også leverte mye annet av gaver som er nyttig for hundeier og hund. Takk for støtte og samarbeid.

Takk til Biffgården som besørget pølser til ekvipasjer og dommere. Og bilder viser at selv i regn og dårlig vær så ble Biffgårdens egen produserte pølser fortært. Tusen takk for flott bidrag.

Takk til Jan Petter Dalen og Dalens knivbu som gav en flott kniv til beste hund etter dag 1. Det var et stykke kunstverk av en kniv og noe som klubb og vinner satte veldig pris på.  

Takk til Fjellsport for gaver som er av nyttig karakter til jegere og frilufsmennesker. Her var det ikke spart på noen ting.

Takk for deler av profilering til dekken som DM vinner kledde på sin hund. Et dekken som var helt nydelig å se på DM vinner.

Takk til Furulund som fra dag 1 leverer og de innlosjerte koste seg fra første stund. Hytter mat og samarbeid var helt topp.
Dere vil høre mer fra oss.

Takk til Fritzøe skog for lånet av flotte terrenger. Dette er verdifullt og viktig at vi kan bruke av det aller beste i Vestfold.